HISTORIKU I KOMPANISË GREEN LIFE DHE CARICO INTERNATIONAL

NA KONTAKTONI

Që nga viti 1967, Carico International ka ndihmuar njerëzit të jetojnë më gjatë e më shëndetshëm duke krijuar produktet më të avancuara me teknologjinë më revolucionare.

Me produkte të çertifikuara nga organizata prestigjoze si OBSH, EPA, ASC dhe anëtarë e pjesëmarrës në shumë projekte që synojnë rritjen e mirëqënies nga orgnizata të tjera si: American Cancer Society, American Heart Association, The Better Sleep Council, National Wellnes Institute, National Wellnes Foundation, American Chiropractic Association, International Sleep Products Association, Water Quality Association.
Çdo njëri nga ju mund të përdori produktet jetë ndryshuese të linjës Carico International për veten dhe familjen.
Menaxheret tanë janë të trajnuar për t’ju ndihmuar të merrni vendimet më të mira për të përmirësuar e mbrojtur shëndetin tuaj dhe familjes tuaj.
Selia qëndrore e Carico International është e pozicionuar në Fort Lauderdale, Florida me zyra të shpërndara në mbarë botën.

timeline

Misioni kryesor i kompanisë sonë është që të ofrojmë mundësinë që çdokush të ketë një shëndet më të mirë në familje, duke i ndihmuar në përmirësimin e 5 faktorëve kryesorë që ndikojnë në shëndetin tonë të cilët janë: Ushqimi, Uji, Ajri, Gjumi dhe Dezinfektimi.

Misioni

Green Life, kompania lider në rajon në fushën e shëndetit dhe mirëqenies me produkte te çertifikuara nga organizata prestigjoze si OBSH, EPA dhe ACS.
Fokusi i kompanise sonë është që ti vijmë në ndihmë çdo familje për një jetësë sa më të gjatë dhe të shëndetshme duke parandaluar sot për të mos kuruar nesër.

Rreth Nesh

Kompania jonë, operon në tregun shqiptar me produkte që synojnë rritjen e cilesisë së shëndetit dhe përmirësimin e kushteve të jetesës. Prej vitit 2012 jemi distributorë ekskluzivë të kompanisë Carico International me qendër në Fort Lauderdale, Florida e themeluar në vitin 1967 me CEO Richard Cappadona.

Historiku

  • Njësia Bashkiake nr 5,
    Rr. Gjik Kuqali, Kryqëzimi i Stadiumit Dinamo, Tiranë
  • E-mail: albaniagreenlife@gmail.com
  • Mobile: +355 67 20 20 905
Kontakt

Green Life, fokusohet në 5 faktorë kryesorë të stilit të jetesës:

Ushqimi Që Hamë
Uji Që Pijmë
Ajri Që Thithim
Gjumë I Thellë, Çlodhës