USHQIMI QE HA

Na kontakto

Sistemi më i mirë në botë për përgatitjen e ushqimit !

I dizenjuar dhe projektuar për t’ju ndihmuar të jetoni një jetë më të gjatë , më të shëndetshme duke ruajtur vlerat ushqyese dhe duke gatuar pa ujë, vaj apo yndyrë !

Sidoqoftë, metoda të papërshtatshme të përgatitjes  janë:
 • Duke zier
 • Tiganisje
 • Mikrovalë
  
 • Me avull
  
 • Dhe gatimi në temperatura të larta
Na konktakto

FILLON ME …

Ultra Core Plus, një strukturë e dyfishtë e bërthamës termike, një përzierje perfekte e metaleve  me 9 shtresa,me aftësi për të ngrohur shpejt dhe për të përhapur nxehtësinë në mënyrë të barabartë në të gjithë enën.

 

Shtresa 1: Çelik i Pandryshkshëm Kirugjikal (brenda)
Material higjenik, nuk cifloset.

Shtresa 2: Çelik i Pandryshkshëm Kirugjikal (jashtë)
Mbulesë si pasqyrë, bukuri që zgjat.

Shtresa 3-5: Bërthama Termike
Përzierje alumini/ alumin i pastër/ përzierje alumini.
Trasmeton nxehtësinë shpejt dhe njëtrajtshmëri në tigan.

Shtresa 6-8: Argjend
Trasmetues i nxehtësisë.

Shtresa 7: Alumin i Pastër
Përcjell shpejt nxehtësinënë pjesën e poshtme të tiganit.

Shtresa 9: Çelik i Pandryshkshëm Induksioni
I dizenjuar për tu përdorur në zona induksioni.

Ultra Vula

Një puthitje e mirë projektuar shkencërisht.

  • Avujt kondensohen në kapak.
  • Krijohet vakumi.
  • Uji mblidhet në ”burimin e ujit” dhe krijon një lloj izolimi.
  • Tani mund të gatuani pa ujë ose me avull.
  • Parandalon që ushqimet të bëhen të thata dhe pa shije.
  • Përmirëson vlerat ushqyese të ushqimeve tuaja.

Ultra Temp II, Valvula e Kontrollit & Fishkëllimës

I vetmi matës temperature i liçensuar që fishkëllen kur ka nevojë për ju … dhe ju tregon se çfarë duhet të bëni !

 • Do të mësoni temperaturën e saktë të gatimit brenda në enë, njësoj siç ndodh me furrën.
 • Ju siguron që nuk do të digjni më asnjëherë ushqimin.

SETI BAZIK ME 6 PJESË

Seti përfshin: Tigan gustator 27.9 cm me kapak xhami, Tenxhere 1 kg me kapak, Tigan 4.7kg me kapak, Mbajtëse për valvulat, Udhëzues për kujdesin dhe përdorimin.

SETI KLASIK ME 8 PJESË

Seti përfshin: Tigan gustator 22cm me kapak xhami, Tigan 1.6kg me kapak, Tenxhere 2.8kg me kapak, Tigan 2.7cm me kapak, Mbajtëse për valvulat, Udhëzues për kujdesin dhe përdorimin.

SETI GUSTATOR ME 10 PJESË

Seti përfshin: Tigan gustator 22 cm me kapak xhami, Tigan 1.6kg me kapak, Tenxhere 1.8kg me kapak të rrafshët të vogël, Tigan 5.6 kg me kapak të rrafshët të madh, Tigan 2.7 cm me kapak, Mbajtëse për valvulat, Udhëzues për kujdesin dhe përdorimin.

SETI AMVISË ME 23 PJESË

Seti përfshin: Tigan gustator 22 me kapak xhami, Tenxhere 1 kg me kapak. Tigan 1.6 kg me kapak, Tenxhere 1.8 kg me kapakt të rrafshët të vogël, Tenxhere 2.8kg me kapak, Tigan 5.6 kg me kapak të rrafshët të madh, Tigan 2.7 cm, Enë për kullim, Paisje për ndarjen/kapjen e ushqimit, Mbajtëse me 6 vende për vezët, Mbajtëse për valvulat, Udhëzues për kujdesin dhe përdorimin.

Garancia e shtrydhëses së frutave dhe e perimeve

Në raste të pamundura që ndonjë gjë të mos funksionojë me shtrydhësen e frutave dhe perimeve Nutri-Tech®, Carico International, Inc. pranon ta zëvendësojë atë për gjithë jetën me gjysmën e çmimit të shitjes me pakicë në kohën e zëvendësimit.

10 Vite Garanci

Nëse brenda 10 viteve nga data e blerjes, kjo shtrydhëse frutash e perimesh Nutri-Tech® dështon për shkak të një defekti material ose në punim, Carico International, Inc. do ta riparojë ose zëvendësojë atë. Thjesht dërgojeni me parapagim me 18,00 dollarë për transport dhe trajtim. plus vërtetimin e blerjes.

Shërbimi i riparimit me garanci është i disponueshëm thjesht duke e kthyer shtrydhësen e frutave e perimeve Nutri-Tech® në adresën e shënuar në pjesën e pasme të kësaj broshure. Tehu prej çeliku inox kanë një garanci të plotë një vjeçare, megjithatë nëse do të ketë nevojë që zëvendësohet përfundimisht në varësi të përdorimit. Thjesht telefononi Carico International, Inc. për kostot e zëvendësimit.

Kjo garanci e kufizuar nuk zbatohet për asnjë pjesë ose përbërës që ka qenë subjekt i keqpërdorimit, neglizhencës ose është ndryshuar në ndonjë mënyrë që të ndikojë në performancën e saj. Kjo garanci ju jep të drejta ligjore specifike të cilat ndryshojnë nga shteti në shtet.

Ekstraktuesit e lëngjeve Carico
Ekstraktuesit e lëngjeve forcojnë sistemin tuaj imunitar dhe përmirësojnë pamjen dhe ndjesinë tuaj… edhe sa gjatë jetoni!

Ekspertët e duan Nutri-Tech  pajtohen se shumë probleme shëndetësore lidhen me mangësitë e dietave të shëndetshme.

E thjeshtë për t’u përdorur – e lehtë për t’u pastruar
Në vetëm pak minuta, jepini familjes suaj një lëng të shijshëm dhe të shëndetshëm.

Motor i fuqishëm 6000 rpm me kontroll shpejtësie të patentuar
nxjerr sasinë maksimale të mundshëm të lëngut më të pastër, pa tul .

Dizajn i avancuar që ofron cilësi superiore
është ndërtuar me saktësinë maksimale duke përdorur teknologjinë evropiane për një shërbim të besueshëm që zgjatë gjithë jetës. Miratuar dhe certifikuar nga UL dhe CSA .