Makina e pastrimit Ultra-Tech

Na kontakto
Eliminoni kimikatet toksike gjatë pastrimit dhe hidhni leckën tuaj të vjetër! Kurseni kohë dhe më në fund pastroni në mënyrë efektive.
Presioni dhe avulli i kombinuar largon papastërtitë vakumi i thith ato menjëherë!
Sistemi më i avancuar dhe revolucionar i pastrimit që e çon fshesën me korrent, pastrimin me avull dhe dezinfektimin e ambienteve të ndryshme në një nivel të ri .
Projektuar në SHBA dhe Itali dhe prodhuar në Itali, Sistemi Sanitizues i Carico kombinon 4 makineri në një:

Fshesë me Vakum me filtër uji me efikasitet ultra të lartë
Pastrues me avull të thatë
Sistem dezinfektues për ambientin tuaj

 

Fshesa Ultra – Tech Clean bën si më poshtë dhe shumë më tepër:

Krijon avull të nxehur të thatë 318 F / 159 C

Avulli me presion 5,5 bar ndihmon në heqjen e shumicës së njollave.

Pastrim pa kimikate, miqësore me mjedisin, u lejon pronarëve të shtëpive të shmangin përdorimin e çdo kimikati të rrezikshëm toksik për pastrim.

Teknologjia Inteligjente e Kaldajës menaxhon rrjedhën e vazhdueshme të avullit të nxehtë

Aromatizon shtëpinë tuaj me vajrat organikë natyralë të Carico.

Thjesht produkti më i mirë i kujdesit të shtëpisë dhe i gjeni të gjitha në një.

Një mënyrë moderne dhe më efektive për të pastruar dhe dezinfektuar të gjitha sipërfaqet pa kimikate toksike të kushtueshme, leckë josanitare ose
fshesa dhe lecka joefikase, të cilat përhapin mikrobet përreth sipërfaqeve të shtëpisë suaj .

Duke përdorur avullin e thatë në 158°C , do të largojë 95% të papastërtive dhe do të largojë viruset dhe do të vrasë bakteret…
Makina Ultra Tech Clean është zgjidhja më e mirë për një shtëpi më të shëndetshme!