Enë tavoline

Na kontakto

Rreth enëve tona të tavolinës

Modelet e enëve të tavolinës së Carico krijohen nga artistët më të aftë, më pas mjeshtrat e trajnuar i konvertojnë këto dizajne në ngjyra mjeshtërore, me kujdesin e një argjendari. Rezultati është enë tavoline me një pamie të bukur, shumë të lëmuar por të qëndrueshme duke ofruar një Garanci të jashtëzakonshme .

Ofron të gjitha avantazhet e pjatës së pastër prej argjendit dhe nuk ka disavantazhe.

Komplete enësh tavoline  që nuk dalin nga moda.

Set enësh Tavoline Cezanne .

Set enësh Tavoline Deco

Set enësh Tavoline Donatello

A e keni menduar ndonjëherë… Pothuajse çdo mbledhje shoqërore sillet rreth ushqimit, pirjes dhe ngrënies .

  • Një ambient elegant e bën çdo rast më të paharrueshëm

 

  • E bën familjen dhe miqtë të ndihen të veçantë

 

  • Ju jep krenari dhe besim

 

  • Çeliku kirurgjik inoxi i cilësisë së lartë me pamje dhe ndjesi të pastër

 

  • Asnjëherë nuk njolloset

 

  • Mund ta përdorni gjithmonë dhe nuk ju duhet ta lustroni

 

  • Inox 18/8 është metali më sanitar në treg