Thikat  Carico

Na kontakto

Bëjeni gatimin më argëtues me thikat profesionale!

Më shumë rreth thikave Carico

Thikat moderne të Koleksionit Profesional të Carico janë të vetmet thika që do t’ju duhen ndonjëherë.

E farkëtuar jo e fabrikuar .

Çdo teh është i farkëtuar me saktësi nga një bllok i vetëm aliazhi çeliku me përmbajtje të lartë karboni, kirurgjik, i njohur për forcën e shkëlqyeshme të skajit,
fortësisë dhe rezistent ndaj korrozionit, duke rezultuar në një teh të qëndrueshëm dhe të balancuar në mënyrë të përkryer.

Rrisni aftësitë tuaja në gatim

Skajet e tehut tonë janë jashtëzakonisht të mprehta dhe të qëndrueshme, për prerje të pastër dhe pa mundim .

E punuar në përsosmëri

Çdo pjesë është e lëmuar për të prodhuar skajin më të mprehtë të mundshëm dhe dorezat ergonomike POM i rezistojnë zbehjes dhe çngjyrosjes.

Seti Shefit Klasik me 9 komponent

Seti me thika të gdhendura me 3 komponent

Set Gourmet me 4 komponent

Koleksioni i plotë profesional me 29 komponent

Set thikash bifteku

Seti i thikave të kuzhinës me 6 komponent

Bllok për mbaitjen e thikave të biftekut për 8 komponent

Bllok për mbaitjen e thikave për 11 komponent

Pllakë prerëse 10″X15″

Thikë Santoku 7″

Bllok për mbaitjen e thikave të biftekut për 6 komponent

Gërshërë për të gjitha përdorimet