KONSULENT

Pse duhet të zgjidhni Carico?

Mundësia është të jesh në vendin e duhur në kohën e duhur me atë që kërkohet !! Sot njerëzit janë bërë më të vetëdijshëm për rëndësinë e të pasurit një sistem imunitar të fortë dhe ndikimin që ai ka në shëndetin dhe mirëqenien e tyre. Shëndeti ynë përcaktohet nga cilësia e ushqimit që hamë dhe si përgatitet, cilësia e ujit që pimë, pastërtia e ajrit që thithim, gjumi i thellë i qetë për të rinovuar dhe riparuar trupin tonë, si dhe një program i rregullt ushtrimesh. Cilësia e Linjës së Produkteve Carico është zhvilluar për të adresuar të gjitha nevojat dhe kërkesat e konsumatorit të sotëm në kërkimin e tyre për të arritur shëndetin dhe mirëqenien optimale.   Eshtë pozicionuar në krye të industrisë sonë duke zhvilluar një linjë produktesh të plotë për të (optimizuar shëndetin dhe mirëqenien e dikujt) ose… adresimin e faktorëve kryesorë që kontribuojnë në arritjen e shëndetit dhe mirëqenies optimale ????

Ajo që ne ofrojmë përfaqësuesit tanë të shitjeve të pavarura me pakicë:

 • Program i plotë trajnimi
 • Të ardhura të jashtëzakonshme
 • Mundësi për Rritje
 • Menaxhimi i kohes
 • Zhvilloni aftësi drejtuese
 • Stimujt e udhëtimit
 • Zbritje të veçanta në produktet për përdorim personal

Çfarë Kërkojmë nga Ju:

 • Qëndrim pozitiv
 • Dëshira për të mësuar dhe rritur
 • Profesionalizmi
 • Gatishmëria për të bërë përpjekje (Etika e Punës)
 • Ndani Mundësinë Kariko dhe ndihmoni të tjerët