Termus çaji FLORA RED

Regular price €35,00
Sale price €35,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termus për çaj. Janë tepër praktikë dhe rezistent ndaj rrjedhjeve. Ruajnë temperaturën 5 orë të ngrohtë dhe 7 orë të ftohtë


MATERIALI

Termus çaji: 304 (18/8) çelik inox
Tapa: Struktura në PP5 pa BPA
Shtresa e brendshme çelik inox
Vula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

400 ML

Lartësia: 19 cm
Diametri: 6.9 cm
Diametri i hapjes: 5.8 cm
Pesha: 0.32 kg

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Termus çaji FLORA RED

Termus çaji FLORA RED

Recently Viewed Products