Nutri-Tech Compact

Sistemi i Filtrimit Nutri-Tech Compact
Çertifikuar Në Shkallë Mjekësore
Eleminon Grimcat Deri Në 0.007 Mikron
Krijon Ozonin

  • I ndërtuar me 6 faza filtrimi, duke përfshirë fazën e jonizimit dhe fazën e oksigjenit të aktivizuar (Ozonit), për mbrojtje maksimale kundër ndotësve dhe eleminimit të aromave.
  • Pastron sipërfaqet 35 metra katrorë 2 herë në orë.
  • Nuk shpenzon, për vetëm disa qindarka në ditë.
  • Mund të operohet me anë të telekomandës ose të vendoset automatikisht me një kohë të programuar.
  • Përmasat: Lartësi – 34.9cm, Gjerësi – 27.3cm.
2 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
Nutri-Tech Compact

Nutri-Tech Compact

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products