Sisteme Ajri

Greenlife filloi me parë pastrimin e ajrit në vitin 1994, shumë përpara të gjithë shitësve të mëdhenj. Që atëherë ne kemi rafinuar dhe rritur teknologjinë tonë dhe sot ofrojmë pastrues më të mirë portativ të ajrit në treg. Sistemi i pastrimit të ajrit Nutri-Tech është i vetmi sistem që ofron 10 faza të plota.

Shiko Produktin

Sisteme Uji

Sistemet e filtrimit të ujit të Greenlife ofrojnë një linjë të plotë të filtrave të avancuar, për mbrojtje të plotë kundër një sërë ndotësish. Ne kemi një filtër për çdo nevojë. Nga pikat e ndryshme të përdorimit, tek krijuesi i akullit në të gjitha dhomat në shtëpinë tuaj, Greenlife ka një zgjidhje për ju. Garancia e jashtëzakonshme në dispozicion.

Shiko Produktin

Sistemi i Fjetjes

Sistemi i ri luksoz i Greenlife për Ultra-Silver Silver Collection, është rezultat i viteve të hulumtimit dhe testimit dhe është sistemi i vetëm ortopedik i gjumit hipoalergenik që mund t’i përshtatni katër parametrave të ndryshme të rehatisë.

Shiko Produktin

Sisteme Gatimi

Kur Greenlife vendosi të krijonte enët e papërpunuara, një gjë ishte e sigurt, duhej të ishte më e mira në botë. UltraTech II është një zbulim i vërtetë në metalurgjinë që paraqet bazën e Alcore, bazë të çelikut kirurgjikal të 18/10 304, që kryen ngrohjen me shpejtësi dhe e shpërndan atë në mënyrë të barabartë.

Shiko Produktin