Nikolas Sofikitis ( mjeku androlog që klonoi delen Dolli) ndodhet më Tiranë në një konferencë ndërkombëtare mjekësie. Ai tregon kujdesin që duhet kenë njerëzit për të mos u prekur nga pasojat negative në shëndet.
.
Plastika ndikon negativisht në shëndet, me një shëmbull konkret: Substancat toksike përsa i përket gjinisë mashkullore kanë rëndësi ne cilësinë e riprodhimit. Nëse meshkujt pinë pije të nxehta në gota kauçuku për 10 vjet, tre herë në ditë, substancat toksike qe do dalin nga gota plastike do dëmtojnë rëndë aftësinë e meshkujve në riprodhim.
Përveç kësaj helmon natyrën dhe ajrin me hedhjen e saj në natyrë.

×

Powered by WhatsApp Chat

×