FRYMËMARRJA ËSHTË FUNKSIONI MË I RËNDËSISHËM QË NE PERFORMOJMË GJATË GJITHË DITËS, ÇDO DITË…

AJRI I PASTËR PËRMIRËSON

 • Funksionin e trurit
 • Përqendrimin
 • Gjumin
 • Shëndetin respirativ
 • Aftësitë e të mësuarit
 • Redukton shpërthimet e alergjisë

NDOTËSIT E AJRIT MUND TË SHKAKTOJNË :

 • Irritime të mushkërive, hundës dhe syve
 • Simptoma alergjie dhe astme
 • Tështimë dhe bllokime
 • Ftohje dhe grip
 • Sëmundje dhe lodhje
 • Dhe shumë të tjera

NDOTËSIT E AJRIT VIJNË NGA :

 • Pesticidet
 • Kimikatet e shtëpisë
 • Kimikatet e fabrikave
 • Sprajet aerosol
 • Tubacionet dhe tualetet
 • Gazrat e klorit nga dushi
 • Tymi i cigares
 • Ajri i kondicionuar dhe sistemet e nxehtësisë
 • Merimangat pluhur dhe të tjera

Askush nuk është imun ndaj rreziqeve të ndotjes së ajrit të brendshëm.

Cila është zgjidhja?

NUTRI – TECH, Sistemi i filtrimit të Ajrit

Sistemi më fin i filtrit dhe purifikimit të Ajrit i disponueshëm në botë !

SISTEMI I FILTRIMIT TË AJRIT CARICO, PASTRON AJRIN DHE MBLEDH ÇFARË LËNË PAS SISTEMET E TJERA ! 

CARICO I MBLEDH TË GJITHË NDOTËSIT NË 3 GRUPE :

Grimcat

 • Pluhurat
 • Lëkurë e vdekur
 • Fibra
 • Fijet e flokëve të njeriut dhe qimet e kafshëve

V.O.C.

 • Gazrat nga mobiljet, tapetet, tapiceritë, bojërat
 • Pesticidet
 • Kimikatet që gjenden në shtëpi

Bioaerosol

 • Bakteriet
 • Viruset
 • Myku dhe kërpudhat

PËRDOR 5 TEKNOLOGJI TË NDRYSHME

TEKNOLOGJIA 1:
KAPJA
 • TEKNOLOGJIA 2:
  NEUTRALIZIMI
 • TEKNOLOGJIA 3:
  ABSORBIMI / THITHJA
TEKNOLOGJIA 4:
JONIZIMI
TEKNOLOGJIA 5:
OZONIZIMI

PASTRON 35M KATRORË, 2 HERË NË ORË !

AJRI I PASTËR ËSHTË VITAL PËR SHËNDETIN TUAJ

• Përmirëson aftësinë e trurit për të funksionuar.
• Ndihmon për të përmirësuar përqendrimin.
• Nxit aftësitë e të mësuarit.
• Jep një ndjenjë lumturie dhe përmirëson qëndrimin.
• Promovon gjumë më të mirë.
• Redukton shpërthimin e alergjive dhe përmirëson shëndetin, për një frymëmarrje më të mirë.
• Ndihmon për të mbrojtur imunitetin tuaj ndaj sëmundjeve.

SHIKO VIDEON PËR MË SHUMË