UJI QË JU PINI

Uji është vital për jetën. Ai rregullon të gjitha funksionet e trupit tonë.
Hidratimi i duhur është thelbësor për një jetesë të shëndetshme.

ÇDO DITË, NE PËRDORIM UJIN PËR :

Të pirë

Për t’u larë dhe për të bërë dush

Për të gatuar ushqimet tona

SIDOQOFTË UJI QË VJEN NË SHTËPITË TONA MUND TË JETË I KONTAMINUAR ME :

 • Pestiticide
 • Herbicide
 • Plehra
 • Tretës industrial
 • Nënproduktet e naftës
 • Mbetjet farmaceutike
 • Kimikate
 • Baktere
 • Plumb
 • Sedimente
 • Metale të rënda

EDHE NIVELET MË TË VOGLA TË DEHIDRATIMIT MUND TË SHKAKTOJNË :

 • Dhimbje koke
 • Marrje mendsh
 • Humbje përqëndrimi
 • Kapsllëk
 • Dhimbje muskujsh

Në shumë raste ju nuk jeni sëmurë…
Por trupi juaj është i etur !

FATKËQËSISHT UJI YNË ËSHTË I KONTAMINUAR ME PESTICIDE,

HERBICIDE, PLEHRA, TRETËS INDUSTRIAL DHE MBETJE FARMACEUTIKE

PËRVEÇ KËSAJ, SHUMË KIMIKATE I JANË SHTUAR UJIT GJATË TRAJTIMIT NË IMPIANTE

Uji i kontaminuar mund të çojë në një shumëllojshmëri problemesh shëndetësore !

SI TË PARANDALOJMË RREZIQET QË SJELL UJI I PA KONTROLLUAR ?

CARICO KA ZGJIDHJEN MË TË FUNDIT!

Sistemet e filtrimit të ujit të Green Life ofrojnë një linjë të plotë të filtrave të avancuar, për mbrojtje të plotë kundër një sërë ndotësish. Ne kemi një filtër për çdo nevojë. Nga pikat e ndryshme të përdorimit, tek krijuesi i akullit në të gjitha dhomat në shtëpinë tuaj, Green Life ka një zgjidhje për ju. Garanci e Përjetshme !