THITHNI AJËR TË PASTËR NË AMBJENTET E BRENDSHME ME SISTEMET PROFESIONALE TË FILTRIMIT

Na kontakto

 

Sistemet e Filtrimit Carico Nutri – Tech Deluxe
Çertifikuar Në Shkallë Mjekësore
Eleminon Grimcat Deri Në 0.007 Mikron
Krijon Ozonin

EPA rekomandon që të keni një sistem të pastrimit dhe filtrimit të ajrit për shtëpinë tuaj.
Sistemi Nutri-Tech Deluxe nga Carico është sistemi i vetëm që ofron 10 faza filtrimi që përdorin 5 teknologji të avancuara për të adresuar 3 grupet kryesore ndotëse që ndikojnë në cilësinë e ajrit të brendshëm:
1. Grimcat (pluhra, lëkurë e vdekur, fibra, fijet e flokëve të njeriut dhe qimet e kafshëve)
2. V.O.C’s (gazrat nga mobiljet, tapetat, tapiceritë, bojrat, pesticidet, kimikatet që gjenden në shtëpi)
3. Bio-Aerozolet (bakteret, viruset, myku dhe kërpurdhat)

Heqin aromat dhe grimcat deri në 5 herë më të vogla se trashësia e flokëve të njeriut.

Çdo ditë ne marrim frymë 17,000 herë, studime të shumta tregojnë se ajri i pastruar:

 • Përmirëson funksionin e trurit.
 • Përmirëson përqendrimin.
 • Rrit aftësitë e të mësuarit.
 • Promovon gjumë më të mirë.
 • Përmirëson shëndetin respirativ.
 • Redukton shpërthimet e alergjisë.
 • Jep një ndjenjë lumturie.
 • Ndihmon sistemin tuaj imunitar.

” Ndotja e ajrit të brendshëm është një nga kërcënimet më të mëdha për shëndetin publik nga të gjitha problemet mjedisore.” – EPA

Njerëzit shpenzojnë 90% të kohës së tyre në ambjente të brendshme.
Ajri i brendshëm mund të jetë 100 herë më i ndotur se sa ajri i jashtëm.

Sistemi i Filtrimit Nutri-Tech Compact
Çertifikuar Në Shkallë Mjekësore
Eleminon Grimcat Deri Në 0.007 Mikron
Krijon Ozonin

 • I ndërtuar me 6 faza filtrimi, duke përfshirë fazën e jonizimit dhe fazën e oksigjenit të aktivizuar (Ozonit), për mbrojtje maksimale kundër ndotësve dhe eleminimit të aromave.
 • Pastron sipërfaqet 35 metra katrorë 2 herë në orë.
 • Nuk shpenzon, për vetëm disa qindarka në ditë.
 • Mund të operohet me anë të telekomandës ose të vendoset automatikisht me një kohë të programuar.
 • Përmasat: Lartësi – 34.9cm, Gjerësi – 27.3cm.

Ozonizuesi i Ajrit Ultra 3 Në 1
Filtër / Jonizues / Oksigjen i Aktvizuar
Eleminon Grimcat Deri Në 3 Mikron

Ndërtuar dhe dizenjuar për filtrimin, jonizimin dhe ozonizimin e ambjenteve të vogla me oksigjenin e aktivizuar për të hequr specifikisht erërat nga:
Kafshët
Gatimet
Tualetet
Polenin
Pluhurin
Bojrat
Paisjet për ajrin e kondicionuar
Erërat shkaktuar nga cigarja dhe dëmtimet e zjarrit.

 • Eshte kompakt dhe i lëvizshëm për t’u përdorur në makina, varka, dhoma hoteli dhe shtëpi rulo.
 • Vendoset mbi sipërfaqe të sheshta ose i montueshëm në mur.
 • Parafiltri elektrostatik kap pluhurin, gazrat, lëkurën dhe flokët deri në 3 mikron. Përfshin parafiltrin extra.

Tiparet:
Fuqia e jonizimit On/Off
Proçesi i oksigjenit të aktivizuar On/Off
Kohëzgjatja e oksigjenit të aktivizuar në: 2 orë/ 4 orë/ 24 orë
110v-220v dhe 12v me kordon DC

Deodorizuesi i Ajrit Nutri-Tech

Ndërtuar me një kohëmatës automatik që lëshon oksigjen të aktivizuar dhe mund të vendoset që të ndizet e të fiket sipas dëshirës.
(11V/240V)

Ç’FARË ËSHTË OZONI ?!

Ozoni është një gaz natyror i krijuar nga atomet e oksigjenit. Molekula e oksigjenit normalisht përbëhet nga 2 atome oksigjeni. Ozoni nga ana tjetër është një gaz i paqëndrueshëm që përfshin tre atome oksigjeni. Eshtë e paqëndrueshme sepse gazi do të degradojë me lehtësi në gjendjen e tij të qëndrueshme, O2 me molekulën e tretë të oksigjenit duke u bërë një atom oksigjeni të lirë ose një radikal i lirë. Atomet ose radikalët e lirë të oksigjenit janë shumë reaktivë dhe ata do të shkatërrojnë pothuajse çdo gjë, duke përfshirë:

 

 • AROMA
 • PËRBËRJE ORGANIKE
 • PËRBËRËS INORGANIK

Ozoni shkatërron ndotësit nga oksidimi brenda 15 minutave , duke lënë vetëm oksigjenin.

E DËSHMUAR QË FUNKSIONON!

 • 100% Eko-miqësor
 • Asnjë Mbetje
 • I sigurtë

I SIGURT PËR PËRDORIM NË :

 • Shkolla
 • Dyqane
 • Spitale
 • Klinika Mjëksore
 • Klinika Dentare
 • Klinika Veterinare
 • Zyra
 • Restorante
 • Sallonet e Bukurisë
 • Qendrat e Kujdesit
 • Shtëpitë e Të Moshuarve
 • Shtëpi
 • Bodrume
 • Automjete