Ultra-Vac Sistem më i fundit i ruajtjes së ushqimeve

Na kontakto

Ultra-Vac

Sistem më i  fundit i ruajtjes së ushqimeve

Zgjat shijen dhe freskinë e ushqimeve dhe pijeve 3-5 herë më shumë se metodat mesatare të ruajtjes së tyre .

Parandalon djegien nga ngrirja

Frutat dhe perimet mbeten të freskëta

Buka nuk myket

• Djathrat qëndrojnë të lagësht dhe të shijshëm

I mban biskotat dhe krikerat tuaja të freskëta

Ruan freskinë e kafesë dhe çajit

Parandalon prishjen e frutave të thata dhe arrave

E thjeshtë për t’u përdorur

Kurseni para duke:

Ju Lejuar blerjen e me shumë produkteve duke mos u shqetësuar se do të prishen

Eliminon nevojën për qese plastike (miqësore ndaj mjedisit)

Parandalon prishjen e ushqimeve

 

Marinoni në pak minuta!

Procesi unik i vulosjes me vakum të Ultra-Vac në fakt bën që marinadat të përthithen brenda pak minutash.
Procesi i vakumit hap poret e vogla tek mishi, zogjt, peshku dhe perime për të lejuar që marinada të depërtojë më lehtë.

Tani ju mund të përgatisni vaktet tuaja pa orë të tëra përgatitjeje paraprake.

Mënyra më e shëndetshme për të ruajtur ushqimin tuaj në mënyrë natyrale!
Sistemi më efektiv dhe i gjithanshëm i izolimit dhe marinimit me vakum për të gjitha llojet e ushqimeve.

Material sanitar jo poroz
Shihni përmes dizajnit
I sigurt në mikrovalë
E sigurt në ngrirje
I sigurt në lavastovilje
E qëndrueshme, e fortë dhe zgjat përgjithmonë

E përkryer për: varka, kampinge, rulota, pikniqe, dreka dhe gjatë udhëtimeve .

Kupola e madhe Ultra Vac™ me tabaka është artikulli i përsosur për të ruajtur shijen dhe freskinë e ëmbëlsirave, brumërave dhe ushqimeve tuaja .
Pompa Ultra Vac™ nxjerr ajrin nga brenda njësisë duke krijuar një vulë të ngushtë me vakum për të ruajtur ushqimet tuaja.

Për sa kohë mund të ruhen ushqimet ?

Rregulluesi i datës dhe treguesi i vulës së vakumit :

Caktoni datën kur ruhet ushqimi.
Kur vakumi mbyllet, treguesi portokalli bie poshtë.
Kur lirohet vula me vakum, shfaqet treguesi portokalli.

Tapa për shishe Ultra-Vac

Mbroni freskinë e verërave tuaja të shkëlqyera dhe vajrave të shtrenjta të gatimit për shumë kohë pas hapjes së tyre .

Kapak Universal

 

Shijoni komoditetin e këtij sistemi inovativ të kapakut dhe mbyllni ushqimin tuaj me vakum në enën e tij origjinale të gatimit, ose në çdo enë tjetër me diametër ekuivalent.

Kthejini shumicën e kontejnerëve të rrumbullakët me diametër të përshtatshëm në një enë të mbyllur me vakum.

Kapakët Universal Ultra Vac ju lejojnë të hiqni ajrin nga tigani juaj kështu që ushqimi mbetet

i freskët 3-5 herë më gjatë.