Filtër dhe Zbutës Dushi Soft’n Clean Carico

Mbroni Lëkurën, Mushkëritë e Shëndetin Tuaj, Me Filtrin dhe Zbutësin e Dushit Soft’n Clean Carico


Filtri i vetëm i dushit që filtron në mënyrë efektive dhe siguron një efekt zbutës për ujin tuaj. Filtri i dushit Carico përdor 5 teknologji të ndryshme; reduktimin efektiv të klorit, metaleve të rënda dhe baktereve.

Shijoni përfitimet:

  • Flokë dhe lëkurë që duken më të rinj dhe më të shëndetshëm.
  • Çlirim nga acarimet e lëkurës së thatë dhe skalpit të kokës.
  • Reduktimi i ekspozimit ndaj ndotësve të dëmshëm.
  • Reduktim në sasinë e përdorur të sapunëve. shampove dhe balsamit të kokës.
  • Zgjat afatin e bojës në flokët tuaj.
  • Eleminim i smërçit në tuba, xhamin e kabinës së dushit dhe pllaka.

Fazat e Filtrimit

Faza 1:
KDF redukton ose heq klorin, hekurin, sulfidin e hidrogjenit, metalet e rënda dhe bakteret nga uji.

Faza 2:
Carico DS Composite ™ parandalon shkallën e fortësisë duke i dhënë ujit një ndjesi më të butë.

Faza 3 & 4:
Mbushja e karbonit tè grimcuar Carico është i pozicionuar në të dyja anët e kapakut prej çeliku të pandryshkshëm duke hequr klorin dhe gazrat.

Faza 5:
Inkorporon teknologjinë e depërtimit në fushën magnetike që ndryshon kushtet e ujit të rëndë.

1 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
Filtër dhe Zbutës  Dushi Soft’n Clean Carico

Filtër dhe Zbutës Dushi Soft’n Clean Carico

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products