MISIONI YNË

Misioni kryesor i kompanisë tonë është që të ofrojmë mundësinë që çdokush të ketë një shëndet të mirë në familje duke i ndihmuar në përmiresimin e faktorëve kryesorë që ndikojnë në shëndetin tonë. Ushqimi, Uji, Ajri, Fjetja

Mëso më shumë

AJRI I PASTËR ËSHTË VITAL PËR SHËNDETIN TUAJ !

Ajri i pastër përmirëson:

- Funksionimin e trurit
- Përqendrimin
- Aftësite e të mësuarit
- Gjumin
- Shëndetin respirativ
- Redukton shpërthimet e alegjisë

"Çdo ditë ne thithim dy lugë gjelle me ndotës"

SISTEME AJRI

Sistemi ynë i filtrimit te ajrit i mbledh të gjithë ndotësit në 3 grupe, duke perdorur 5 teknologji dhe 10 faza të ndryshme, ku secila fazë është një filtër ajri më vete ! Bën DEZINFEKTIM shumëfazor dhe mundëson BLLOKIMIN dhe ELEMINIMIN e grimcave potenciale të dëmshme ultrafine në ajrin e brendshëm me 40 herë efektivitetin e një filtri standart ajri. Modelet janë të përmasave dhe kapaciteteve të ndryshme duke filluar nga 35m2 deri në 250m2 e më shumë. Mund të operohet me anë të telekomandës ose të vendoset automatikisht me një kohë te programuar në 3 nivele: high, medium, low.

A e dini se 85% e sëmundjeve në botë barten me ujin?

SISTEME UJI

Sistemet e filtrimit të ujit Ultra Tech me një cilësi të lartë që ju të ktheni ujin e rubinetit tuaj në ujë të pastër, të shëndetshëm dhe të freskët për të gjitha nevojat tuaja familjare. Përvec nevojave familjare sistemet tona jane të pershtatshme si për biznese të ndryshme ashtu edhe sisteme qendrore për të gjithë pallatin. Bëjnë të mundur eleminimin e cdo papastërtie duke lejuar vetëm kalimin e KRIPËRAVE MINERALE të cilat jane të domosdoshme për shëndetin ! Jo vetëm filtra, por sisteme të plota të përdorura gjerësisht në botë, ku për vite të tëra kanë qenë në majë të zhvillimit të teknologjisë për përsosjen e tyre, ku kane fituar Çertifikata si dhe shumë Çmime Botërore.

UJI ËSHTË NJË FAKTOR I RËNDËSISHËM PËR NJË SHËNDET TË MIRË !

- MBI 70℅ E TRUPIT ЁSHTЁ UJЁ.
- TЁ GJITHA FUNKSIONET TRUPORE VAREN PREJ UJIT.
- HIDRATIMI ЁSHTЁ SHUMЁ I RЁNDЁSISHЁM PЁR SHЁNDETIN DHE MIRЁQENIEN.

NJË GJUMË I MIRË ËSHTË NJË NGA FAKTORËT KRITIKË KUR BËHET FJALË PËR NJË SHËNDET TË MIRË !

Ja pasojat që i vijnë trupit nga gjumi i rregullt !

SISTEMI I FJETJES

Sistem i ri luksoz i Greenlife për Ultra-Silver Silver Collection është rezultat i viteve të hulumtimit dhe testimit dhe është sistemi i vetëm ortopedik i gjumit hipoalergjik që mund t'i përshtatni katër parametrave të ndryshme të rehatisë.

Cila është mënyra e duhur për të përgatitur ushqimet tuaja?

SISTEME GATIMI

Sistemi më i mirë në botë për përgatitjen e ushqimit ! I dizenjuar për t'ju ndihmuar të jetoni një jetë më të gjatë, më të shëndetshme duke gatuar ushqimet tuaja pa ujë apo yndyrë !
ULTRA TECH II përbëhet nga një strukturë e dyfishtë e bërthamës termike me 9 shtresa. Kursen kohë, vend, energji dhe para.
- Kombinoni Gatimin
- Kapakë Vetëruajtës
- E Lehtë Për Tu Pastruar
- Garanci e Përjetshme

USHQIMET QË HAMË DHE MËNYRA SE SI ATO PËRGATITEN JANË FAKTORI KYÇ PËR NJË JETË TË GJATË DHE TË SHËNDETSHME !

JA ÇFARË THONË PËR NE

LCS - Water Purification

Air Purification System

Ryan Hunter-Reay

Marcos Tavares, Slovenia

ARRITJET TONA

2,500

Shërbime të shpejta

3,800

Produkte të shitura

3,150

Klientë të kënaqur

500

Biznese

NE JEMI ANTARË DHE KEMI PUNUAR SË BASHKU ME :