Flowers Red

Regular price €65,00
Sale price €65,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Lunchboxet jene praktike per tu mbajtur dhe pastruar, higjenike dhe mjaftueshem te bollshem per sasine e ushqimit qe ju duhet gjate nje vakti ne pune. Janë material çeliku dhe BPA free. Ruan temperaturën 5 orë të ngrohtë dhe 7 orë të ftohtë.

 

MATERIALI

LunchBox: çelik inox
Kapaku: 304 (18/8)
Struktura e brëndshme PP5, pa BPA
Vula dhe valvula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

850 ML

Lartësia: 10.5 cm
Diametri: 14 cm
Diametri i hapjes: 12.5 cm
Pesha: 0.71 kg

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Flowers Red

Flowers Red

Recently Viewed Products