Termus kafe ose pije te ndryshme Matt Raspberry

Regular price €35,00
Sale price €35,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termus për kafe ose pije të ndryshme. Janë tepër praktikë dhe rezistent ndaj rrjedhjeve, ju lejon të shijoni pijen tuaj të preferuar.  Ruajnë temperaturën 6 orë të ngrohtë dhe 12 orë të ftohtë.


MATERIALI

Termus Kafe: Çelik Kirurgjikal 304 (18/8)
Kapaku: Struktura në PP5 pa BPA
Shtresa e brendshme çelik inox 304 (18/8)
Vula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

DIMENSIONI DHE PESHA

300 ML

Lartësia: 14.5 cm
Diametri: 7 cm
Diametri i hapjes: 7.2 cm
Pesha: 0.22 kg

 

470 ML 

Lartësia: 20 cm
Diametri: 7.2 cm
Diametri i hapjes: 7.2 cm
Pesha: 0.29 kg

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Termus kafe ose pije te ndryshme Matt Raspberry

Termus kafe ose pije te ndryshme Matt Raspberry

Recently Viewed Products