Originals Khaki Granite

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Shishe elegante e izoluar për t'ju mbajtur të hidratuar me stil, me një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh për t'iu përshtatur çdo shijeje.

 

MATERIALI

Shishe: 304 (18/8) çelik inox
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA


260 ML 

Lartësia: 20 cm
Diametri: 6.7 cm
Diametri i hapjes: 3.2 cm
Pesha: 0.22 kg500 ML 

Lartësia: 26 cm
Diametri: 7 cm
Diametri i hapjes: 3.2 cm
Pesha: 0.30 kg 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Originals Khaki Granite

Originals Khaki Granite

Recently Viewed Products