Red Hanami

Regular price €48,00
Sale price €48,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Kompakt dhe tërësisht i papërshkueshëm nga uji, përmasat e tij të vogla e bëjnë atë kutinë ideale të drekës për të mbajtur drekën në çantën tuaj. Izotermik, e mban vaktin tuaj të nxehtë ose të ftohtë për të gjitha rastet. Është aleati ideal për të shijuar një vakt të ngurtë ose të lëngshëm, si supë, kudo që të jeni!


MATERIALI

 

Kuti dreke :
304 (18/8) çelik inox
Kapaku:
Strukturë në çelik inox 304 (18/8).
E brendshme PP5 pa BPA
Vula dhe valvula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA 

650 ML 

Lartësia: 15 cm
Diametri: 9.7 cm
Diametri i hapjes: 8.5cm
Pesha: 0.44 kg

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Red Hanami

Red Hanami

Recently Viewed Products