SETI GUSTATOR ME 10 PJESË

Seti përfshin: 
  • Tigan gustator 9″ me kapak xhami,
  • 1qt. tenxhere me kapak, 1.7 qt.
  • tenxhere me kapak, 2qt.
  • tenxhere me mbulesë kupole të vogla,
  • 3 qt.tepsi me kapak,
  • 6t.pjesë/tepsi me mbulesë të madhe kupole,
  • tigan 11″të skuqura/sautate me mbulesë,
  • avullore, pure, raft me 6 gota vezësh,
  • kuti ruajtëse me matës Ultra Temp,
  • kujdes dhe përdorni udhëzues dhe pastrues inox.


2 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
SETI GUSTATOR ME 10 PJESË

SETI GUSTATOR ME 10 PJESË

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products