SETI AMVISË ME 23 PJESË

Seti përfshin: 
 • Tigan gustator 9″ me kapak xhami,
 • 1qt. tenxhere me kapak,
 • 1.7 qt. tenxhere me kapak,
 • 2qt. tenxhere me mbulesë kupole të vogla,
 • 3 qt.tepsi me kapak,
 • 6t.pjesë/tepsi me mbulesë të madhe kupole,
 • tigan 11″të skuqura/sautate me mbulesë,
 • avullore,
 • pure,
 • raft me 6 gota vezësh,
 • kuti ruajtëse me matës Ultra Temp,
 • kujdes dhe përdorni udhëzues dhe pastrues inox.
2 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
SETI AMVISË ME 23 PJESË

SETI AMVISË ME 23 PJESË

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products