SETI BAZIK ME 6 PJESË

Seti përfshin:

  • Kompleti përfshin: tigan gustator 11" me kapak qelqi,
  • 1 qt tenxhere me kapak,
  • pjekje/tepsi 5 qt me kapak,
  • kuti ruajtëse me matës Ultra Temp,
  • udhëzues për kujdesin dhe përdorimin dhe pastrues çeliku inoks.
2 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
SETI BAZIK ME 6 PJESË

SETI BAZIK ME 6 PJESË

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products