SISTEMET E FILTRIMIT TË UJIT PËR NJË ÇEZËM

Shfrytëzojnë ekskluzivisht bobinën ” Full Spectrum”
3 Faza Filtrimi dhe 3 Teknologji Të Ndryshme

Faza e parë e filtrimit përbëhet nga një qeramikë unike e mbarsur me 0.2SubMicron argjend, e çertifikuar nga NSF e cila heq:

  • 100% Cryptosporidium (Baktere)
  • 100% Ciste Giardia Lamblia (Baktere)
  • 99% E Coli (Bakteret)
  • 99% Salmonella (Baktere)
  • 99.99% Baktere patogjene

Dhe do të ndalojë çdo grimcë deri në 500 herë më të vogël se një fije floku.


Në fazën e dytë të filtrimit bërthama e ideuar enkas është përzierje e karbonit aktiv dhe një rrëshire speciale e cila heq:

> Shijen e keqe                  >  Trihalometanët> Pesticidet                        >  Klorin

> Nitritet                             > Erën e keqe

> Metale e Rënda              > Herbicidet

> Kloroformën                   > Mërkurin

> Kadiumin                        > Ngjyrën e keqe

> Plumbin                           > VOC’s

> Floridet                            > Arsenikun

> Sulfidet                            > Glyphosate

> Nitratet                            > MTBE & BTEX (naftën dhe nënproduktet e saj)

Dhe shume te tjera!

Në fazën e tretë të filtrimit karboni i veçantë i kompresuar i arrës së kokosit i dizenjuar për të hequr çdo ndotës të mundshëm që mund të ketë mbetur.


1 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
SISTEMET E FILTRIMIT TË UJIT PËR NJË ÇEZËM

SISTEMET E FILTRIMIT TË UJIT PËR NJË ÇEZËM

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products