SISTEMET QËNDRORE TË FILTRIMIT TË UJIT

Të Përbëra Nga Material Çeliku Kirugjikal 6 Faza Filtrimi dhe 4 Teknologji Të Ndryshme. Punojnë Me Fushë Të Inkorporuar Magnetike.

 

Shumëllojshmëri modelesh për të zgjedhur sistemin ideal në varësi tëproblematikës të përshtatshëm për bar-restorante, fabrika, pallate, hotele, biznese të ndryshme dhe ambjente familjare. Mes një game të gjerë sistemesh inxhinierët e kompanisë do kujdesen në hartimin dhe projektimin e objektit tuaj në mënyrën më optimale të mundshme qoftë trajtim dhe filtrim për uji rrjeti, pusi ose të përzierë duke ju ofruar ujë “të kristaltë” më të shëndetshëm me vlera minerale dhe më të freskët.Nuk dëmtohen nga kushtet atmosferike, ideuar për të duruar temperatura deri në -30 gradë celsius.

  • Lëkura ndihet më e butë.
  • Flokë të mëndafshtë.
  • Reduktojnë njollat.
  • Parandalojnë shkallën e fortësisë duke i dhënë ujit tuaj një ndjenjë më të butë.
  • Reduktojnë smërçin në tubacione dhe mbrojnë paisjet elektroshtëpiake.
  • Heqin në mënyrë efektive klorin, sedimentet, VOC dhe herbicide, pesticide, sulfid hidrogjeni dhe metale të rënda, të tilla si kadmiumi, merkuri dhe arseniku.

Fazat e Filtrimit 

Faza 1 & 2:
Përzierja speciale e karbonit Carico është efektive në heqjen e klorit, sedimenteve, komponimeve organike të paqëndryeshme,herbicidet, metalet e rënda, trihalometanët si dhe shijen e erën e keqe.

Faza 3;
Carico DS Composite parandalon shkallën e fortësisë duke i dhënë ujit një ndjesi më të butë.

Faza 4:
KDF 55, filtër media e çertifikuar nga NSF (FondacioniKombëtar i Shkencës) kontrollon smërçin, bakteret, algat, kërpurdhat edhe në ujë të nxehtë. Heq klorin, pesticidet, mbetjet organike, sulfatin e hidrogjenit dhe metalet e rënda si plumbi, kadiumi, mërkuri dhe arseniku.

Faza 5:
Shtrati prej graniti intensiv është i dizenjuar për të hequr çdo mbetje karboni apo sedimentesh.

Faza 6;
Teknologjia e depërtimit të Fushës Magnetike, shfuqizon ujin e rëndë duke i dhënë efektin e zbutjes pa nevojën e përdorimit të kripës apo elektricitetit si zbutësit e thjeshtë (trajtuesit e ujit). Ruan balanën e nivelit të pH, ndërkohë që lejon mineralet jetësore që janë të domosdoshme për shëndet të mirë.

2 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
SISTEMET QËNDRORE TË FILTRIMIT TË UJIT

SISTEMET QËNDRORE TË FILTRIMIT TË UJIT

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products