SETI KLASIK ME 8 PJESË

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price
Tax included.
    Seti përfshin: 
  • Tigan gustator 9″ me kapak xhami,
  • 1.7 qt. tenxhere me kapak, 3 qt.
  • tenxhere me mbulesë, tigan 11 inç me kapak,
  • kuti ruajtëse me matës Ultra Temp,
  • udhëzues për kujdes dhe përdorim dhe pastrues çelik inox.
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
SETI KLASIK ME 8 PJESË

SETI KLASIK ME 8 PJESË

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products