TERMUS UJI

Shishe të izoluara që i mbajnë pijet tuaja të ftohta për 24 orë dhe të nxehta për 12 orë. Këto shishe çeliku inox të ripërdorshme janë një alternativë e shëndetshme dhe e qëndrueshme.

Filters

Originals Red sailor
Add to wishlist

Originals Red sailor

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Originals Arty
Add to wishlist

Originals Arty

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Originals Khaki Granite
Add to wishlist

Originals Khaki Granite

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Originals Blue pastel
Add to wishlist

Originals Blue pastel

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Originals Pastel pink
Add to wishlist

Originals Pastel pink

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Originals Anemones
Add to wishlist

Originals Anemones

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Sort by
  • Featured
  • Best selling
  • Alphabetically, A-Z
  • Alphabetically, Z-A
  • Price, low to high
  • Price, high to low
  • Date, old to new
  • Date, new to old