Rreth Nesh

Misioni

Green Life, kompania lider në rajon në fushën e shëndetit dhe mirëqenies. E konfirmuar nga OBSH, EPA dhe ACS sjell për ju mundësi për një shëndet më të mirë dhe produkte të cilat janë lider në llojin e tyre.

Rreth Nesh

Misioni kryesor i kompanisë sonë është që të ofrojmë mundësinë që çdokush të ketë një shëndet të mirë në familjë, duke i ndihmuar në përmirësimin e 5 faktorëve kryesorë që ndikojnë në shëndetin tonë. Ushqimi, Uji, Ajri, Gjumi dhe Ushtrimet Fizike.

Historiku

Kompania Green Life Albania, prej 16 vitesh operon në tregun shqiptar me produkte që synojnë rritjen e përkujdesit shëndetësor dhe përmirësimin e kushteve të jetesës. Prej 8 vitesh jemi tashmë distributorë direktë të kompanisë CARICO, më bazë në Florida U.S.A. dhe me shtrirje në mbi 30 shtete të ndryshme në botë.

Adresat Tona:

Njesia Bashkiake nr 5
Rr. Sami Frashëri, Godina nr. 32, Tiranë
Mobile: +355 67 665 6656
E-mail: albaniagreenlife@gmail.com

Lagje 11, Bulevardi kryesor pranë Mon Cherisë, Durrës
Mobile: +355 67 665 6656
E-mail:albaniagreenlife@gmail.com

Bulevardi Nënë Tereza, 18/1 Prishtinë, Kosovë
E-mail: albaniagreenlife@gmail.com

Na gjeni në hartë