Blog

Shorteu i fundvitit

Mos harroni Shorteun e Fundvitit, festat po afrojnë dhe ne po përgatisim te parët dhuratën…
admin
December 17, 2019
Blog

Rreziku nga Plastika

Nikolas Sofikitis ( mjeku androlog që klonoi delen Dolli) ndodhet më Tiranë në një konferencë…
admin
December 17, 2019
×

Powered by WhatsApp Chat

×