Na Kontaktoni

Kontakti me ne është shumë i lehtë !

Carico International krijon produktet më të mira të shëndetit, mirëqenies dhe stilit të jetesës, të cilat prodhohen nga profesionistet më të aftë dhe i sjell direkt tek ju.

Kontakt:

Adresa: Rruga Gjik Kuqali, Ish-Shushica, Kryqëzimi i Stadiumit Dinamo

E-mail: albaniagreenlife@gmail.com

Cel: +355 67 202 0905

Facebook: Green Life

Instagram: videomobilealbania