Active Matt Curry

Regular price €42,00
Sale price €42,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termus i përbërë nga materiali "TITAN" dhe ÇELIK KIRURGJIKAL. Ruan temperaturën 12 orë të ngrohtë dhe 24 orë të ftohtë.


MATERIALI

Termus: 90% çelik inox 304 (18/8) i ricikluar
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

600 ML 

Lartësia: 26 cm
Diametri: 7.1 cm
Diametri i hapjes: 3.5 cm
Pesha: 0.36 kg

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Active Matt Curry

Active Matt Curry

Recently Viewed Products