Anemones

Regular price €39,00
Sale price €39,00 Regular price
Unit price
Tax included.
PËRSHKRIMI

Transportoni me lehtësi të gjitha pijet tuaja të nxehta në shtëpi ose për të shkuar me filxhanin izotermik të udhëtimit. Me një kapak që hapet lehtë, rezistent ndaj rrjedhjeve, ju lejon të shijoni pijen tuaj të preferuar mesatare ose të madhe kudo që të jeni.MATERIALI

Filxhan:
304 (18/8) çelik inox
Kapaku:
Struktura në PP5 pa BPA
304 (18/8) e brendshme çelik inox
Vula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.DIMENSIONI DHE PESHA

470 ML

Lartësia: 20 cm
Diametri: 7.2 cm
Diametri i hapjes: 7.2 cm
Pesha: 0.29 kg
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Anemones

Anemones

Recently Viewed Products