Clean Machine

Eliminoni kimikatet toksike gjatë pastrimit dhe hidhni leckën tuaj të vjetër!

Kurseni kohë dhe më në fund pastroni në mënyrë efektive. Presioni dhe avulli i kombinuar largon papastërtitë ndërsa vakumi i thith ato menjëherë.

Sistemi më i avancuar dhe më revolucionar i pastrimit duke çuar pastrimin me avull dhe vakum, e dezinfektimin e ambienteve të ndryshme në një tjetër nivel. Projektuar në SHBA dhe prodhuar në Itali, Sistemi Sanitizues i Carico International kombinon 5 funksione në një të vetme.

Fshesa Ultra – Tech Clean bën si më poshtë dhe shumë më tepër:

Krijon avull të nxehur të thatë 318 F / 159 C

Avulli me presion 5,5 bar ndihmon në heqjen e shumicës së njollave.

Pastrim pa kimikate, miqësore me mjedisin, u lejon pronarëve të shtëpive të shmangin përdorimin e çdo kimikati të rrezikshëm toksik për pastrim.

Teknologjia Inteligjente e Kaldajës menaxhon rrjedhën e vazhdueshme të avullit të nxehtë

Aromatizon shtëpinë tuaj me vajrat organikë natyralë të Carico.

Thjesht produkti më i mirë i kujdesit të shtëpisë dhe i gjeni të gjitha në një.

Një mënyrë moderne dhe më efektive për të pastruar dhe dezinfektuar të gjitha sipërfaqet pa kimikate toksike të kushtueshme, leckë josanitare ose
fshesa dhe lecka joefikase, të cilat përhapin mikrobet përreth sipërfaqeve të shtëpisë suaj .

Duke përdorur avullin e thatë në 158°C , do të largojë 95% të papastërtive dhe do të largojë viruset dhe do të vrasë bakteret…
Makina Ultra Tech Clean është zgjidhja më e mirë për një shtëpi më të shëndetshme!


1 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
Clean Machine

Clean Machine

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products