Flora Blue

Regular price €48,00
Sale price €48,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Lunchboxet jene praktike per tu mbajtur dhe pastruar, higjenike dhe mjaftueshem te bollshem per sasine e ushqimit qe ju duhet gjate nje vakti ne pune. Janë material çeliku dhe BPA free. Ruan temperaturën 5 orë të ngrohtë dhe 7 orë të ftohtë.

MATERIALI

 

LunchBox: 304 (18/8) çelik inox
Kapaku: 304 (18/8).
Struktura e brëndshme PP5, pa BPA
Vula dhe valvula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA 

650 ML 

Lartësia: 15 cm
Diametri: 9.7 cm
Diametri i hapjes: 8.5cm
Pesha: 0.44 kg

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Flora Blue

Flora Blue

Recently Viewed Products