Flowers Red

Regular price €35,00
Sale price €35,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Lunchboxet jene praktike per tu mbajtur dhe pastruar, higjenike dhe mjaftueshem te bollshem per sasine e ushqimit qe ju duhet gjate nje vakti ne pune. Janë material çeliku dhe BPA free. Ruan temperaturën 5 orë të ngrohtë dhe 7 orë të ftohtë.


MATERIALI

 

LunchBox: çelik inox
Kapaku: 304 (18/8)
Struktura e brëndshme PP5, pa BPA
Vula dhe valvula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

340 ML 

Lartësia: 12.5 cm
Diametri: 7.8 cm
Diametri i hapjes: 6.8cm
Pesha: 0.26 kg

 

600 ML 

Lartësia: 15 cm
Diametri: 9.7 cm
Diametri i hapjes: 8.5cm
Pesha: 0.26 kg

 

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Flowers Red

Flowers Red

Recently Viewed Products