Kids Honolulu Blue

Regular price €35,00
Sale price €35,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termusi "Kids" është projektuar për të mbajtur ujin e freskët për fëmijët. I lehtë për t'u përdorur, izotermale në çelik inox të ricikluar. Ruan temperaturën 12 orë të ngrohtë dhe 24 orë të ftohtë.


MATERIALI

Termus: 90% çelik inox 304 (18/8) i ricikluar
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.


DIMENSIONI DHE PESHA

350 ML  

Lartësia: 19.5 cm
Diametri: 6.5 cm
Pesha: 263 g
Diametri i hapjes: 3.5 cm

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Kids Honolulu Blue

Kids Honolulu Blue

Recently Viewed Products