Kids Honolulu Yellow

Regular price €35,00
Sale price €35,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Shishja Kids është projektuar për të mbajtur ritmin me fëmijët. E lehtë për t'u përdorur, shishja izotermale në çelik inox të ricikluar mund të merret kudo: në pushime, në shkollë ose në shesh lojërash. Aleati ideal për të gjitha aventurat.


MATERIALI

Shishe: 90% çelik inox 304 (18/8) i ricikluar
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.


DIMENSIONI DHE PESHA

350 ML  

Lartësia: 19.5 cm
Diametri: 6.5 cm
Pesha: 263 g
Diametri i hapjes: 3.5 cm

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Kids Honolulu Yellow

Kids Honolulu Yellow

Recently Viewed Products