Magenta

Regular price €35,00
Sale price €35,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Kompakt dhe tërësisht i papërshkueshëm nga uji, përmasat e tij të vogla e bëjnë atë kutinë ideale të drekës për të mbajtur drekën në çantën tuaj. Izotermik, e mban vaktin tuaj të nxehtë ose të ftohtë për të gjitha rastet. Është aleati ideal për të shijuar një vakt të ngurtë ose të lëngshëm, si supë, kudo që të jeni!

MATERIALI

Kutia e ushqimit:
Çelik inox 304 (18/8)

Kopertina:
Struktura në çelik inox 304 (18/8)
E brendshme PP5 pa BPA
Valvula bashkuese dhe silikoni

Kontakti i ushqimit me çelik inox.

DIMENSIONET DHE PESHA

Lartësia: 12.5 cm
Diametri: 7.8 cm
Diametri i hapjes: 6.8 cm
Pesha: 0.26 kg

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Magenta

Magenta

Recently Viewed Products