Nutri-Tech Deluxe

Sistemet e Filtrimit Carico Nutri – Tech Deluxe
Çertifikuar Në Shkallë Mjekësore
Eleminon Grimcat Deri Në 0.007 Mikron
Krijon Ozonin

EPA rekomandon që të keni një sistem të pastrimit dhe filtrimit të ajrit për shtëpinë tuaj.
Sistemi Nutri-Tech Deluxe nga Carico është sistemi i vetëm që ofron 10 faza filtrimi që përdorin 5 teknologji të avancuara për të adresuar 3 grupet kryesore ndotëse që ndikojnë në cilësinë e ajrit të brendshëm:

1. Grimcat (pluhra, lëkurë e vdekur, fibra, fijet e flokëve të njeriut dhe qimet e kafshëve)
2. V.O.C’s (gazrat nga mobiljet, tapetat, tapiceritë, bojrat, pesticidet, kimikatet që gjenden në shtëpi)
3. Bio-Aerozolet (bakteret, viruset, myku dhe kërpurdhat)
Heqin aromat dhe grimcat deri në 5 herë më të vogla se trashësia e flokëve të njeriut.
Çdo ditë ne marrim frymë 17,000 herë, studime të shumta tregojnë se ajri i pastruar:
 • Përmirëson funksionin e trurit.
 • Përmirëson përqendrimin.
 • Rrit aftësitë e të mësuarit.
 • Promovon gjumë më të mirë.
 • Përmirëson shëndetin respirativ.
 • Redukton shpërthimet e alergjisë.
 • Jep një ndjenjë lumturie.
 • Ndihmon sistemin tuaj imunitar.

  ” Ndotja e ajrit të brendshëm është një nga kërcënimet më të mëdha për shëndetin publik nga të gjitha problemet mjedisore.” – EPA

  Njerëzit shpenzojnë 90% të kohës së tyre në ambjente të brendshme.
  Ajri i brendshëm mund të jetë 100 herë më i ndotur se sa ajri i jashtëm.
1 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
Nutri-Tech Deluxe

Nutri-Tech Deluxe

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products