Originals Blue borneo

Regular price €39,00
Sale price €39,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termus i përbërë nga materiali "TITAN" dhe ÇELIK KIRURGJIKAL. Ruan temperaturën 12 orë të ngrohtë dhe 24 orë të ftohtë

 

MATERIALI

Termus: 304 (18/8) çelik inox
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

500 ML 

Lartësia: 26 cm
Diametri: 7 cm
Diametri i hapjes: 3.2 cm
Pesha: 0.30 kg


1 L

Lartësia: 31.8 cm
Diametri: 8.3 cm
Diametri i hapjes: 3.4 cm
Pesha: 0.60 kg 

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Originals Blue borneo

Originals Blue borneo

Recently Viewed Products