Originals Blue Flora

Regular price €32,00
Sale price €32,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termus i përbërë nga materiali "TITAN" dhe ÇELIK KIRURGJIKAL. Ruan temperaturën 12 orë të ngrohtë dhe 24 orë të ftohtë.

 

MATERIALI

Termus: 304 (18/8) çelik inox
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

260 ML 

Lartësia: 20 cm
Diametri: 6.7 cm
Diametri i hapjes: 3.2 cm
Pesha: 0.22 kg

 

 


Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Originals Blue Flora

Originals Blue Flora

Recently Viewed Products