Originals Corail

Regular price €42,00
Sale price €42,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Shishe elegante e izoluar për t'ju mbajtur të hidratuar me stil, me një gamë të gjerë ngjyrash dhe modelesh për t'iu përshtatur çdo shijeje.

 

MATERIALI

Shishe: 304 (18/8) çelik inox
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

 

500 ML 

Lartësia: 26 cm
Diametri: 7 cm
Diametri i hapjes: 3.2 cm
Pesha: 0.30 kg

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Originals Corail

Originals Corail

Recently Viewed Products