Originals Giverny Wisteria

Regular price €49,00
Sale price €49,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termus i përbërë nga materiali "TITAN" dhe ÇELIK KIRURGJIKAL. Ruan temperaturën 12 orë të ngrohtë dhe 24 orë të ftohtë.

 

MATERIALI

Termus: 304 (18/8) çelik inox
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

 

1 L

Lartësia: 31.8 cm
Diametri: 8.3 cm
Diametri i hapjes: 3.4 cm
Pesha: 0.60 kg 

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Originals Giverny Wisteria

Originals Giverny Wisteria

Recently Viewed Products