Originals Red Flowers

Regular price €45,00
Sale price €45,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Termusë i përbërë nga materiali "TITAN" dhe ÇELIK KIRURGJIKAL. Ruan temperaturën 12 orë të ngrohtë dhe 24 orë të ftohtë.

 

MATERIALI

Termus: 304 (18/8) çelik inox
Kapaku: 304 (18/8) inox
Vula silikoni
Struktura në PP5, pa BPA
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

500 ML 

Lartësia: 26 cm
Diametri: 7 cm
Diametri i hapjes: 3.2 cm
Pesha: 0.30 kg

750 ML

Lartësia: 31 cm
Diametri: 8 cm
Diametri i hapjes: 3.4 cm
Pesha: 0.42 kg 

 

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Originals Red Flowers

Originals Red Flowers

Recently Viewed Products