Ozonizuesi Nutri-Tech


Deodorizuesi i Ajrit Nutri-Tech

Ndërtuar me një kohëmatës automatik që lëshon oksigjen të aktivizuar dhe mund të vendoset që të ndizet e të fiket sipas dëshirës. (11V/240V)

 

Ç’FARË ËSHTË OZONI ?!

Ozoni është një gaz natyror i krijuar nga atomet e oksigjenit. Molekula e oksigjenit normalisht përbëhet nga 2 atome oksigjeni. Ozoni nga ana tjetër është një gaz i paqëndrueshëm që përfshin tre atome oksigjeni. Eshtë e paqëndrueshme sepse gazi do të degradojë me lehtësi në gjendjen e tij të qëndrueshme, O2 me molekulën e tretë të oksigjenit duke u bërë një atom oksigjeni të lirë ose një radikal i lirë. Atomet ose radikalët e lirë të oksigjenit janë shumë reaktivë dhe ata do të shkatërrojnë pothuajse çdo gjë, duke përfshirë:

 

 • AROMA
 • PËRBËRJE ORGANIKE
 • PËRBËRËS INORGANIK

Ozoni shkatërron ndotësit nga oksidimi brenda 15 minutave , duke lënë vetëm oksigjenin.

 

E DËSHMUAR QË FUNKSIONON!

 • 100% Eko-miqësor
 • Asnjë Mbetje
 • I sigurtë

 

I SIGURT PËR PËRDORIM NË :

 • Shkolla
 • Dyqane
 • Spitale
 • Klinika Mjëksore
 • Klinika Dentare
 • Klinika Veterinare
 • Zyra
 • Restorante
 • Sallonet e Bukurisë
 • Qendrat e Kujdesit
 • Shtëpitë e Të Moshuarve
 • Shtëpi
 • Bodrume
 • Automjete
1 people are viewing this right now
Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Size guide Share
Ozonizuesi Nutri-Tech

Ozonizuesi Nutri-Tech

Regular price €0,00
Sale price €0,00 Regular price
Unit price

Recently Viewed Products