Rhapsody

Regular price €65,00
Sale price €65,00 Regular price
Unit price
Tax included.

PËRSHKRIMI

Lunchboxet jene praktike per tu mbajtur dhe pastruar, higjenike dhe mjaftueshem te bollshem per sasine e ushqimit qe ju duhet gjate nje vakti ne pune. Janë material çeliku dhe BPA free. Ruan temperaturën 5 orë të ngrohtë dhe 7 orë të ftohtë.


MATERIALI

 

LunchBox: çelik inox

Kapaku: 304 (18/8)
Struktura e brëndshme PP5, pa BPA
Vula dhe valvula silikoni
Kontakti i ushqimit me çelik inox.

 

DIMENSIONI DHE PESHA

850 ML 

Lartësia: 10 cm
Diametri: 14.3 cm
Diametri i hapjes: 13.3 cm
Pesha: 0.52 kg
Kapaciteti: 850 ml

 

 

 

 

 

Compare Ask a question

Ask a Question

* Required fields

Share
Rhapsody

Rhapsody

Recently Viewed Products