GATIMI I SHËNDETSHËM DHE MËNYRA SE SI JU I PËRGATISNI USHQIMET ËSHTË MË SHUMË SESA ZGJEDHJA E PRODUKTEVE !

METODAT E PAPËRSHTATSHME TË GATIMIT MUND TË SHKATËRROJNË VLERAT USHQYESE TË ÇDO USHQIMI TË SHËNDETSHËM

Fakti është që ushqimet e gatuara mbi temperaturë të lartë janë më pak të dobishme për ju.
Sot, shumë lloje të sistemeve të gatimit në treg kanë të tjera disavantazhe.

ME VESHJE TË MBULUAR

DISAVANTAZHET:
• Qërimi dhe zierja
• Kimikatet në veshjen e tiganit mund të dëmtojnë shëndetin tuaj.

VESHJE QERAMIKE

DISAVANTAZHET:
• Skuqja e lehtë
• Përcjellës i dobët
• Ngjit dhe djeg ushqimet
• Dorezat nxehen shpejt

ALUMINI

DISAVANTAZHET:
• Reagon ndaj ushqimit
• Defermohen dhe lënë gjurmë
• Dorezat metalike nxehen shpejt

MIKROVALAT JANË TË PËRSHTATSHME, SIDOQOFTË ATO DËMTOJNË:

 • Cilësinë e ushqimeve
 • Shijen
 • Vlerat ushqyese
 • Dhe disa enë mund të lëshojnë kimikate tek ushqimi

MBI 80% E VITAMINAVE, MINERALEVE DHE
USHQYESVE HUMBIN GJATË QERIMIT DHE ZJERJES.

QËRIMI

Heq vitamina dhe minerale të vlefshme të cilat gjenden menjëherë nën lëkurën e frutave apo perimeve.

ZIERJA

Transferon vitaminat dhe mineralet nga ushqimi në ujë.

KULLIMI

Kullimi i ujit hedh përfundimisht vitaminat dhe mineralet që humbën gjatë zierjes

SKUQJA E USHQIMEVE NË VAJ, KONTRIBUON NË:

 • Kolesterolin e lartë
 • Obezitetin
 • Rrit rrezikun e diabetit dhe sëmundjeve të zemrës.

PRA…CILA ËSHTË MËNYRA E DUHUR PËR TË PËRGATITUR USHQIMET TUAJA?

CARICO ULTRA TECH I I™

Sistemi më i mirë në botë për përgatitjen e ushqimit!
I dizenjuar për t’ju ndihmuar të jetoni një jetë më të gjatë,
më të shëndetshme duke gatuar ushqimet tuaja pa ujë apo yndyrë!

Strukturë e DYFISHTË E BËRTHAMËS TERMIKE
Përzierje perfekte e metaleve.

DOREZA ULTRA ™

 • Është komode në çdo dorë
 • Dorezë e sigurtë, nuk do të rrëshqasë!Qëndron e ftohtë
 • Është e sigurtë në furrë deri 190°C (357°F)

DOREZA ULTRA ™

 • Çeliku i gjatë i mbron dorezat nga flakët dhe nga nxehja.

ULTRA TEMP II ™

Valvula e kontrollit & fishkëllimës

I vetmi matës temperature i licensuar
Fishkëllen kur ka nevojë për ju dhe ju thotë se çfarë duhet të bëni!

 • Tani ju do të mësoni temperaturën e saktë të gatimit brenda në tigan,njësoj siç ndodh me furrën.
 • Ju siguron se nuk do të digjni më asnjëherë ushqimin.
 • Merr mendimet jashtë gatimit

ULTRA VULA™

Një puthitje e mirë e projektuar shkencërisht

 • Avujt kondensohen në kapak
 • Uji mblidhet në “burimin e ujit” dhe krijon një lloj izolimi
 • Krijohet vakumi
 • Tani ju mund të gatuani pa ujë ose me avull
 • Parandalon që ushqimet të thahen dhe të bëhen pa shije
 • Përmirëson vlerat ushqyese të gatimeve tuaja

CARICO’S ULTRA TECH II DO T’JU KURSEJË $200 – $300 OSE MË SHUMË NË VIT

 • Kursen koston e energjisë!
 • Kursen në humbjen nga qërimi!
 • Kursen në tkurrjen e mishit!
 • Kursen në yndyrë dhe në vaj!
 • Kursen në detërgjentë pastrimi!
 • Kursen në blerjen e vitaminave!
 • Kursen koston e zëvendësimit!
 • Kursen kohë!

Tani ju mund ta keni setin më të mirë dhe dhe ta lejoni të paguajë për veten e tij!

ULTRA TECH II™
SETI AMVISE ME 23 PJESË

ULTRA TECH II™
SETI GUSTATOR ME 10 PJESË

ULTRA TECH II ™
SETI KLASIK ME 8 PJESË

ULTRA TECH II ™
SETI BAZIK ME 6 PJESË