NJË GJUMË I MIRË GJATË NATËS
ËSHTË NJË NGA FAKTORËT KRITIK
KUR BËHET FJALA PËR NJË SHËNDET MË TË MIRË.

A JU NDODH SHPESH TË ZGJOHENI NË MËNGJES DHE TË NDJEHENI…

 • Ngurtësi, dhimbje.
 • Të lodhur dhe të nervozuar.
 • Të fryrë.
 • Sytë tuaj janë të irrituar.

ARSYEJA MUND TË JETË SE DYSHEKU JUAJ :

 • Nuk ju ofron mbështetje ortopedike.
 • Ju shkakton pika presioni të cilat ju bëjnë të rrotulloheni gjatë natës.
 • Është i mbushur me merimanga pluhur.

JU SHPENZONI NJË TË TRETËN E JETËS SUAJ NË KREVAT !
PRANDAJ ZGJEDHJA E DYSHEKUT TË DUHUR ËSHTË VITALE PËR NJË GJUMË TË QETË DHE TË THELLË !

ULTRA – TECH, Sistemi i fjetjes më i avancuar në botë !

Me sistemin e fjetjes CARICO ju do të bëni një gjumë të thellë, çlodhës njësoj sikur të jeni duke fjetur në plazh. Dysheku i liçensuar me tokëzim do ju mbrojë ndaj rrezeve të dëmshme brënda shtëpisë suaj ! Studimet tregojnë se të qenit i tokëzuar është një nga zbulimet më të vlefshme dhe më të rëndësishme që mund të jetë bërë ndonjëherë në lidhje me shëndetin ! Ndërkohë që flini tokëzimi do të :

 • Reduktojë nivelin e stresit
 • Përmirësojë normat e oksigjenit në gjak
 • Reduktojë rrezikun kardiovaskular
 • Reduktojë inflamacionin
 • Përmirësojë funksionimin e sistemit endokrin dhe nervor

PJESA E BRENDSHME ORTOPEDIKE E PATENTUAR CARICO PËRSHTATET ME FORMËN E TRUPIT TUAJ, PAVARËSISHT POZICIONIT QË JU JENI DUKE FJETUR

JU NUK DO TË BEZDISENI KUR PARTNERI JUAJ TË LEVIZË NË KREVAT

ULTRA – TECH, Silver Collection Pillow

 • Krijon një ambient 99.9% larg baktereve
 • Hipoalergjent
 • Anti-mikrobal
 • Ju mban të freskët dhe të thatë dhe zgjoheni në mëngjes pa fryrje
 • Kanale të prera me lazer të lincensuar për vazhdimin e qarkullimit të ajrit
 • Ngrohtë në dimër / freskët në verë
 • Përshtatet me temperaturën e trupit
 • Mbështetje ortopedike për kokën dhe qafën tuaj
 • Redukton pikat e presionit
 • Nuk e humbet peshën dhe formën e tij
 • I përshtatshëm

PERSONALIZONI JASTËKUN TUAJ CARICO

CARICO JU MUNDËSON NJË SISTEM TË PLOTËSUAR FJETJE !

CARICO ULTRA TECH
Silver Collection Plus Topper, Me 5 Faza