Pjatat Kristali

Na kontakto

Carico është i stiluar në mënyrë klasike dhe i prerë në mënyrë perfekte .

 

Fine China and Crystal i shtojnë shije të vecant përvojës suaj në ngrënie. Një shtesë e shkëlqyeshme për shtëpinë tuaj (dhe gjithashtu një dhuratë e mrekullueshme)

Klasike dhe e pa vdekshme

Të dizajnuara në mënyrë elegante dhe të koordinuara në mënyrë artistike .

Ekskluzive dhe unike

Materiale superiore të punuara me mjeshtëri .

Mjeshtëri superior

Kristali Carico është i prerë me dorë dhe i lëmuar me dorë nga mjeshtrat më të mirë në botë.

Kristali Carico  është punuar me dorë. Nuk ka asnjë kristal më të imët për tryezën tuaj sesa Carico. Kristali i Carico-s është një gotë e pastër dhe siç e thot edhe shprehia “I pastër si kristali”. Kristali ynë ka një ton të qartë si zile kur goditet. Ju mund të fryni në  kristalin Carico  dhe ai do të “këndojë”. Për shkak se kristali i imët është i pjekur, ai është rezistent ndaj ndryshimeve të temperaturës, copëtimit dhe plasaritjes.

I punuar me dorë,  trajtuar mbi 30 herë të ndryshme nga mjeshtrat. Prerjet me dorë kryhen nga artizanët në rrotat e tyre prerëse.

Vazo dhe Tas Trëndafili

Vazo dhe Shandanët

Shishe kristali e rrumbullaket dhe katrore

Gota model On the rocks dhe HighBall

Gota konjaku dhe shampanje

Gota vere dhe gota të vogla

Carico’s Fine China

Setet më të mira të ngrënies në botë, të krijuara nga artizanët më të aftë, veprat e të cilëve zbukurojnë tryezat e krerëve të shteteve dhe të famshëm në mbarë globin. Kur zotëroni Carico-n, ju ndani  një traditë mbarëbotërore të mirësisë.

 

Pjatat e porcelanit të Carico theksojnë ngjyrën dhe nuancat e modeleve tona duke krijuar një porcelan të pakrahasueshme në bukuri. Është një pasuri e çmuar që pasqyron vlerësimin e dikujt për gjërat më të bukura në jetë. Bukuria e Koleksionit të  Carico do t’i japë elegancë çdo rasti.

Porcelani i Carico përfaqëson më të mirën në produktet e  porcelanit. Duke marrë parasysh 100 operacionet që kryen pr çdo pjesë dhe mjeshtrit e aftë të përfshirë, çdo pjesë është si një vepër arti.

Koleksioni Reflections

Koleksioni Mistik

Koleksioni Tivoli

Koleksioni Reflections

Koleksioni Maui

Koleksioni Rilindja

Koleksioni St. Tropez 

Koleksioni Tivoli